top of page

Wij zijn Ant Solutions

Managers in Hygiene & Health

Met ruim 30 jaar ervaring in het beheren van onder andere grote en complexe schoonmaakovereenkomsten hebben wij kennis van wat de markt nodig heeft als zij vraagt om een werkbaar en gedegen software oplossing voor het beheren van facilitaire overeenkomsten. Na jarenlange doorontwikkeling van de software en zelf te hebben gebruikt is deze tool nu ook beschikbaar voor uw organisatie. Waar de huidige facilitaire software oplossingen nog wel eens tekort schieten is Ant Solutions ontworpen om het contractbeheer te voorzien van overzicht, gemak en transparantie. 

Team
Onze ontwikkeling staat nooit stil. Daarom bestaat ons team uit ervaringsdeskundigen met een facilitaire achtergrond, programmeurs en ontwerpers met een passie voor het aanleveren van de hoogste kwaliteit software en service. Ons team zoekt en houdt, ongemerkt voor u, continu de kwaliteit op pijl en voert verbeteringen door zonder dat u hier hinder van ondervindt. 

 

Helpdesk en Support
Met vaste contactpersonen zorgen wij voor een persoonlijke en directe benadering wij waarbij samen met u de mogelijkheden verkennen. Service en bereikbaarheid is voor ons vanzelfsprekend. Ant Solutions werkt met eigen programmeurs, hierdoor is het mogelijk om constant bezig te zijn met vernieuwing en innovatie en de wensen van de klant. Ons eigen wensenlijstje is nog niet af. De komende jaren staat er dan nog een hoop te gebeuren binnen Ant Solutions. Bezoek dan ook regelmatig onze website, voor een laatste update.

Kennismaken met Ant Solutions?

Bent u benieuwd naar wat Ant Solutions voor uw bedrijf kan betekenen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Neem contact op
bottom of page