top of page

Ontdek het nieuwe werken

Bespaar tijd, geld en chaos met een webbased applicatie

Hoe het werkt? Het start met een kwalitatief sterke aanbesteding, de juiste leverancier is gevonden. Beide partijen beginnen aan een vruchtbare samenwerking, Ant Solutions gaat hier verder waar andere facilitaire systemen stoppen. Door de verbindende factor te zijn tussen opdrachtgever en opdrachtnemer wordt de duurzame relatie ondersteund en versterkt. Samenwerken was nog nooit zo vertegenwoordigd. Opdrachtgever en opdrachtnemer optimaliseren en verbeteren met hulp van Ant Solutions continu de uiteindelijke schoonmaakkwaliteit. De dienstverlening wordt naar een volgend niveau gebracht zonder dat één van de partijen hiervoor hoeft in te boeten. Ant Solutions is de tool die opdrachtgevers en opdrachtnemers de ruimte biedt voor een verbindende en transparante manier van werken.

 

Het nieuwe werken is niet meer weg te denken. Flexibilisering is een feit. Deze innoverende manier van werken zorgt ervoor dat steeds meer medewerkers en projectteams niet meer op hetzelfde moment en de dezelfde plaats aan het werk zijn. De één is onderweg aan het werk, de ander op kantoor en een derde werkt ’s avonds thuis nog even aan wat documenten. 

 

Ant Solutions maakt deze manier van werken mogelijk door middel van een web-based applicatie. Niet alleen bespaart u tijd, ook zijn uw lopende bestekken altijd realtime up to date waardoor achteraf verrekenen verleden tijd is. Ook onderdelen van een schoonmaakcontract die niet in een ruimtestaat te vangen zijn, hebben een plek binnen Ant Solutions. Denk hierbij aan glasbewassing, sanitaire artikelen, extra werkzaamheden, schoonloopmatten, afroepwerkzaamheden etc.


Een aantal van onze gebruikers vertellen u graag meer over hun ervaringen met Ant Solutions.

0.jpg

"De web based applicatie van Ant solutions is een handige tool om snel informatie over ruimtenummers en werkprogramma’s te verkrijgen. Ik maak dagelijks gebruik van de webportal. Alles is snel zichtbaar. Na aanpassingen blijven oude gegevens nog altijd opvraagbaar. Voor bepaalde werkzaamheden is het gemakkelijk om de ruimtes te koppelen aan een afdeling waardoor er nog gerichter gezocht kan worden. Contractbeheer, uitslagen en kwaliteitsmetingen, het is allemaal op een gemakkelijke manier op te vragen. Ant Solutions wordt zowel door de opdrachtgever als opdrachtnemer gebruikt, beide hebben baat bij onze softwareoplossingen."

Karin van der Meer

Coordinator Schoonhouden, Reinier de Graaf ziekenhuis

Kennismaken met Ant Solutions?

Bent u benieuwd naar wat Ant Solutions voor uw bedrijf kan betekenen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Neem contact op
bottom of page