top of page

Hoe Ant Solutions jou helpt

Maak management echt beheersbaar

Met Ant Solutions heeft u een compleet cloud pakket in handen om uw schoonmaakovereenkomsten te beheren. Altijd en overal kunt u terecht bij Ant Solutions, alles wat u nodig heeft is een internet verbinding en Pc of tablet. Met ons systeem maken wij het voor u een stuk eenvoudiger om alle schoonmaak gegevens te beheren.

Facilitair beheer

In één overzicht zien wat de jaarprognose voor de schoonmaakdienstverlening is per perceel, locatie of gebouw? dat kan! Met 1 druk op de knop genereert u een rapportage, waarbij u zelf de selectie maakt van de gegevens die uw wilt zien. Zo uitgebreid of compact als uw dat wenst. Veilig en betrouwbaar wordt er omgegaan met uw waardevolle en vertrouwde gegevens.

Schoonmaak

Meer dan ooit staan facilitaire diensten onder druk. Budgetten moet strak in de gaten worden gehouden, besparingen gerealiseerd. De dienst schoonmaak is daarbij een moeilijk vraagstuk, wat veel kennis en expertise vraagt.

Kwaliteit

Gedurende de schoonmaakovereenkomst worden kwaliteit audits uitgevoerd, de uitslag hiervan wordt met de betrokken partijen besproken en dan verdwijnt het formulier onder op de stapel. Met Ant solutions is dit verleden tijd.

Hygiene

Hygiëne producten is vaak het stiefkind van de schoonmaakovereenkomst. Maar door ook dit onderdeel juist te managen is veel winst te behalen. U kunt eenvoudig bijhouden als er wijzigingen zijn. Hierdoor bespaart u onnodige kosten.

Glasbewassing

Glasbewassing wordt vaak door een onder aanneming uitgevoerd. Deze onder aanneming kan toegang krijgen tot Ant solutions met een autorisatie voor alleen de glasbewassing. Zo is iedereen op de hoogte van de laatste wijzingen.

Kennismaken met Ant Solutions?

Bent u benieuwd naar wat Ant Solutions voor uw bedrijf kan betekenen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Neem contact op
bottom of page